E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hellebergs ApS's Webshop.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Hellebergs ApS.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Hellebergs ApS. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Hellebergs ApS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Hellebergs ApS.
Bestillinger modtaget inden kl. 14 på hverdage, afsendes samme dag. Der afsendes ordrer alle hverdage. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når varen er kommet køberen fysisk i hænde. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres forsvarligt.

Pris og betaling
I Hellebergs ApS's Webshop har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priser i Hellebergs ApS's Webshop på web-adressen http://www.hellebergs.com er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Fragt fra 39,00 kr. Vi tilbyder fri fragt for order over kr. 500,00, kun gældende i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget).
Gældende til Grønland, Færøerne og Norge: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater. 

Reklamation
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Hellebergs ApS skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Hellebergs ApS. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Hellebergs ApS har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Hellebergs ApS.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Hellebergs ApS, Åsøvej 46, 4171 Glumsø

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Fortrydelsesretten gælder ikke råvarer (Råvarer defineres som spiselige varer: f.eks. fondant, chokolade, spiselige farver, krymmel og andet spiseligt)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@hellebergs.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:  Råvarer (Råvarer defineres som spiselige varer: f.eks. fondant, chokolade, spiselige farver, krymmel og andet spiseligt)

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt herunder ferske madvarer.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Hellebergs ApS, Åsøvej 46, 4171 Glumsø

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hellebergs ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på Hellebergs.com er: Indehaver Mette Christensen.

Vi videregiver dit navn samt e-mailadresse til Trustpilot.

Som registreret hos Hellebergs ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@hellebergs.com. 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mette Christensen, info@hellebergs.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Oplysning om klagemuligheder


EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse  info@hellebergs.com
(Skal gives lettilgængeligt på hjemmesiden og i virksomhedens generelle aftalevilkår)Hent fortrydelsesformularen her 

 

 

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Hellebergs ApS
Åsøvej 46
4171 Glumsø
E-mail:info@hellebergs.com


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 

________________________________________________________________________________________________________

  

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________

  

Forbrugerens navn:

____________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens adresse:

____________________________________________________________________________________

 

 

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

____________________________________________________________________________________

  

Dato:  __________________________

    

Handelsbetingelser er senest opdateret den 14/6 2016