E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Ida's Kage, trin for trin

Vælg din Cake Bases, her har jeg brugt en 40 X 40 cm kvadratisk.
Brug ca. 700 gram Fondant, en Rulle / Skæremåtte, stor Rullepind.

Brug microovn til at blødgøre din fondant (1000 W, i ca. 15 sekunder )

Drys lidt Marizena-mel på din rullemåtte inden du påbegynder udrulningen.
Drej måtten rundt, så du får rullet fondanten jævnt ud.

Vend Fondanten fra måtten, brug her din underarm, så der ikke kommer fingeraftryk på. Drys lidt mel på igen og forsæt sådan, til du har Cake Basens størelse + 2 cm, hele vejen rundt.

Løft Fondanten over på Cake Basen, og glat den forsigtigt ud, må ikke trækkes i. Brug en lille paletkniv, til at presse kanten ind. Brug evt. rulleskæren fra Deluxe Værktøjssættet, til at skærer det overskydende Fondant væk. Læg straks det overskydende Fondant ned i en lufttæt pose.

Nu er du klar til at Præge din Cake Base. Her har jeg brugt Blomster og Blade fra Patchwork Cutter, Petal Base (Fedt) og en Pensel

Brug lidt fedt på de valgte cuttere. Pres cutteren forsigtigt ned i Fondanten, vip den fra toppen op med en finger. Hænger cutteren fast, bruges en penslen til at frigører med. Pas på med fingeraftryk i Fondanten, brug det lille håndtag i Cutteren til at styrer den med. Når du har præget hele vejen rundt, skal det tørre til dagen efter.

Nu er du klar til at male din prægning. Her har jeg brugt støvfarverne Spring Green & Lavender Drop & en meget fin pensel

Bag din kage og overtræk den med Fondant. Gentag prægning og mal blomster og blade.

Dukken: Her har jeg brugt, Lav en klude dukke, fra Patchwork Serien. Medfølger cd, med trin for trin udførelse, meget let og lige til.

Til dukken skal du bruge en pind, Fondant & Mexicansk Pasta White, egne valgte farver.

Rigtig god fornøjelse......Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til mig her.