E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

TILBUD

Der er ingen varer

Her finder du alle vore nedsatte varer. En god mulighed for at gøre et godt køb.

Månedens tilbud. Her finder du hver måned nye varer, som er nedsat i en periode.

I rodekassen et udvalg af varer, som udgår af vores sortiment. Disse er nedsat med op til 80%

Under kort holdbarhed finder du varer, med kort tid til "bedst før" datoen.

Udløbne varer er produkter, som er forbi "bedst før" datoen. Husk at det er en mindst holdbar dato og ikke en udløbsdato (sidste anvendelsesdato). Produkterne kan derfor meget ofte anvendes længe efter bedst før-datoen, typisk de meget sukkerholdige varer, som f.eks. fondant, sukkerkugler mv.

Underkategorier

 • Månedens tilbud
  Hver måned laver vi et tilbud til vore kunder. Det kan være hele grupper af varer, sæsonbestemte varer eller en gruppe vi syntes det kunne være sjovt at have fokus på. 
 • Rodekassen - spar op til 80%
  Disse varer udgår af vores sortimen og er derfor kraftigt nedsat, med op til 80%. Kig ind og gør et godt køb.
 • Kort holdbarhed, ekstra nedsat
  Her finder du varer med kort holdbarhed, som er ekstra nedsat.  Husk det er en Bedst før- dato og IKKE sidste anvendelsesdato.
 • Udløbne varer
  Disse varer er overskredet "Mindst holdbar til/Bedst før".  Ifølge et nyt EU-direktiv er det fra 1. januar 2015 tilladt at sælge varer som har overskredet "Bedst før"-datoen (tidligere kendt som "Mindst holdbar til"). Læs fx mere her: www.tjekdatoen.dk Produkterne er meget sukkerholdige/langtidsholdbare og holdbarheden må derfor forventes at være betydelig længere. Skulle f.eks. fondant føles mere hård end normalt, kan den med fordel opvarmes i korte intevaller i mikroovn og evt. æltes med lidt glycerin, så bliver den blød og smidig igen.