E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Kagedekoration

Der er 26 varer.
Kagedekoration

Her finder du et kæmpe udvalg af udstyr til kagedekoration.

Udstikkere, prægere og andet til sukkerblomster. Danmarks største udvalg til sukkerblonder. Stort udvalg af plungers, stencils, silikoneforme og meget meget mere. Alt så det er nemt af komme i gang med at dekorere de flotteste kager.

Herunder et lille udvalg af de varer du finder i denne kategori. Klik på underkategorierne for at se det komplette udvalg.

Underkategorier

 • Blomster, fremstilling af sukkerblomster
  Skal du igang med selv at lave smukke sukkerblomster, som roser, pæoner, nelliker, hortensia mv. er det her du finder udvalget til af udstikkere, prægerer og forskelligt tilbehør til at lave disse flotte, naturtro blomster. 
 • Blonder
  Lav selv smukke og elegante sukkerblonder med vores store udvalg af blondemåtter. Vi fører det store udvalg fra Cake Lace og har derudover også andre mærker. I det store udvalg finder du helt sikkert en smuk blonder som passer flot til den næste kage. Sukkerblonder er specielt utrolig flotte på bryllupskager. Blonden er tynd og fin og kan nemt klippes/skæres til, så de også kan bruges til pynt på cupcakes, cookies mv. Kombiner f.eks. med flotte sukkerkugler og giv blonderne ekstra liv. Husk også at købe mix til sukkerblonder
 • Silikoneforme og andre forme
  I vores store udvalg af silikoneforme finder du First Impression, Sugarflex, Wilton, Karen Davies og mange flere mærker. Alle silikoneforme er rigtig gode til både fondant, gumpaste og marcipan. Flere som First Impression, sugarflex og Karen Davies kan også bruges til bagning, isomalt og meget mere.
 • Udstikkere og plungers
  Stort udvalg af udstikkere og plungers til kagedekoration. Langt de fleste udstikkere er også meget velegnet til småkager.
 • Stencils
  Pynt kagen smukt med stencils. Flotte skabeloner med smukke mønstre og figurer. Brug dem med royal icing, eller vores store udvalg af spiselige farver. Prøv også at bruge de små over en kop cappucino og drys kakao igennem. Eller læg en stencil på bordet med krydderurter under og tryk et penslet brød/bolle ned over, det giver smukt mønster til madbrød.
 • Prægemåtter mv.
  Flot mønster til din kage. Præg i fondant eller marcipan, både til overtræk af store kager eller som fin pynt udstukket til dine cupcakes. Giv en ekstra dimension ved at pynte yderligere med royal icing, sukkerkugler mv. I vores store udvalg af prægemåtter fra PME finder du mange flotte mønstre. Alle kan bruges på begge sider, så du enten fremhæver eller laver fordybninger. Kan også bruges til flot chokoladepynt med tempereret chokolade eller candy melts.
 • Prøvekager/dummies
  Når du skal øve forskellige dekorationsteknikker, kan det være en rigtig god ide at bruge en prøvekage/dummie. Overtræk den med fondant og kast dig over sjove nye teknikker. Kan også bruges som nederste kage/kagefad hvis du ønsker en høj smuk kage. Derudover er de også gode til tørring af sukkerblomster på tråd, sommerfugle mv.