E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Kagepynt

Der er 5 varer.
Kagepynt

Her finder du det store udvalg af spiselig pynt til kagen. Der er alt fra sukkerkugler i mange farver, forskellige sukkersprinkles, fødselsdagslys, til stort udvalg af kagebilleder og meget, meget mere.

Under udvalget af kagebilleder er også muligt at bestille spiselige print med eget foto / motiv. Flot og personlig pynt til kagen.

Underkategorier

 • Kagebilleder
  Her finder du det store udvalg af kagebilleder, både de kendte børnemotiver og hvis du ønsker print med eget billede/logo. Der er størrelser både til lagkagen og til pyntning af cupcakes/muffins. De fleste af vores billeder er enten i sukkerpapir (kaldet sukkerbillede) eller vaffelpapir . Størrelsen på Ø20, passer til en helt almindelig lagkage, som de bunde vi kan købe i supermarkedet. 
 • Sukkerkugler og sprinkles
  Her er det store udvalg når kagen skal pyntes med sukkerkugler, krymmel, sprinkles. Flot og nem pynt til både de små og de store kager.
 • Spiselige blomster og figurer
  Med sukkerpynt og sukkerblomster er det nemt at få kagen til at se lækker og indbydende ud. Her finder du vores store udvalg af pynt til kagen både i sukker og marcipan.
 • Lys og plastpynt
  Her finder du et kæmpe udvalg af lys til kagen. Fødselsdagslys i mange farver og stort udvalg af figurlys også med mange af de kendte børnefigurer. Også flot fødevaregodkendt plastpynt til kagen, som kan bruges til leg efterfølgende. 
 • Topfigurer bryllup
  Bryllupskagen bliver ekstra smuk med en flot topfigur. I vores store udvalg finder du helt sikkert en, som passer perfekt til dit bryllup.