E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Råvarer

Der er 29 varer.
Råvarer

Her finder du vores store udvalg af forskellige råvarer til både kager, kagedekoration, chokolade og madlavning.

Danmarks (måske) største udvalg af fondant til Danmarks (måske) bedste priser. Kæmpe udvalg i farvet fondant og flere mærker i hvid, som du selv kan farve med pastafarver til ønsket nuance.

Stort udvalg af lækre og velsmagende mousse/fromage pulver fra Städter, som også er nemme at lave og komme i kagen eller som pynt på cupcakes.

Derudover stort udvalg af chokolade fra Valrhona og Callebaut. Lækre velsmagende bagemix fra Funcakes. Marcipan både hvid, natur og indfarvet. Candy melts og meget meget mere.

Herunder ses et lille udvalg af vores produkter i denne gruppe. Klik på ønsket kategori for at se det komplette udvalg.

Underkategorier

 • Krydderier, eddiker mv.
  Utrolig lækre frugteddiker, perfekte til madlavning. Brug dem til marinader, sovser, dressinger og meget mere. Kan også bruges til den gode hjemmelavede syltning, både til det søde og salte køkken.  Grøntsagsrelish som er utrolig velegnet til stegt og grillet kød, sandwiches, oste og meget mere.
 • Fondant
  Fondant sælges online hos Hellebergs Hos Hellebergs finder du kun kvalitets fondant. Vi har Danmarks (måske) største udvalg, de bedste priser og har helt sikkert den fondant som netop du leder efter. Renshaw fondant i mange farver, 250 gr fra kun kr. 24,00. Vi har fondant i alle farver og bestiller du for over 500 kroner, får du gratis levering. Vi fører mærkerne: Renshaw fondant, Satin ice fondant, odense fondant, Wilton fondant, PME fondant og fairtrade fondant fra Squires kitchen.
 • Bagemix
  Utrolig lækre og velsmagende bagemix fra Funcakes. Nemme at lave, ofte med meget få ekstra ingredienser, og smager fantastisk. 
 • Chokolade
  Her er et flot udvalg af chokolade. Køb din chokolade her både til dine hjemmelavede fyldte chokolader. Lækre chokoladedråber til kager, desserter og is. Eller den gode chokolade til selvforkælelse. Valrhona har et stort udvalg i smagsvarianter fra hvid og blond til mælk og meget mørk. Kvaliteten er helt i top, mange vil sige noget af verdens bedste chokolade. Chokoladerne gør sig også rigtig godt til en god kop kaffe efter en middag. Belgiske Callebaut er nok verdens største producent af chokolade. Vi fører et udvalg både til smeltning i praktiske chokoladeknapper, men også flere varianter perfekt til pyntning af både kager, desserter og is.
 • Candy melts
  Candy Melts, colour melts, candy buttons. Et alsidigt produkt, der kan bruges til alt fra pynt til hele overtrækninger af kager. Melts er små stykker med farve og smag, oftes vanille. Smeltes i mikrobølgeovnen (på optøningsprogram), over vandbad eller i chokoladesmelter. Når de smeltes bliver de flydende, og kan nu bruges i alt fra slikkepinde forme, som overtræk på små (f.eks. popcakes) og store kager, i chokoladeforme og meget, meget mere. Kan smeltes igen og igen hvis du ikke får brug for det hele. TIP! De hvide kan farves med kakaosmørfarver eller matte støvfarver
 • Mix til sukkerblonder
  Her finder du udvalget af de specielle blondemix, som bruges når du skal lave sukkerblonder på de superflotte sukkerblonder. Alle blondemix kan bruges til vores store udvalg af blondemåtter, uanset hvilket mærke du vælger.
 • Marcipan
  Skønt at kunne overtrække en kage med marcipan. Her er udvalget af overtræksmarcipan, lige til at bruge. Ælt, rul ud og overtræk. Kan også bruges til modellering af figurer. Hvid og naturel overtræksmarcipan kan let farves med vores udvalg af pastafarver
 • Gumpaste
  Her er udvalget af gumpaste, også kaldet blomster- og modelleringspaste. Kan rulles ultra tyndt ud og er derfor meget velegnet til sukkerblomster og til Patchwork Cutters. Tørrer hurtigt og bliver hårdt. Når du arbejder med gumpaste, er det en fordel kun at blødgøre mindre portioner ad gangen. Læg evt. det overskydende under et glas, så forsinker du tørreprocessen, mens du laver blomsterblade, modellerer mv.
 • Diverse råvarer
  Her finder du udvalget af forskellige råvarer til bagning, chokolade, is med mere. Royal icing, fondantpulver, glukose, spiselig lim, glaze og meget meget mere.
 • Isomalt
  Isomalt er en sukkererstatning som kan bruges til sukkerpynt. Ligner sukker, men er mere kaloriefattig og er egnet til diabetikere. Derudover krystalliserer isomalt ikke ved kogning. Klar isomalt kan farves med pastafarver. Vi fører flere mærker og i flere farver. 
 • Specialiteter
 • Fyld til kager
  Her finder du et stort udvalg af fyld til kager. Her er frugtmousser, chokolademousser, smørcreme mv. De fleste er også rigtig gode som topping på cupcakes.
 • Smagsstoffer
  Skal der lige et ekstra pift til kagen, isen, chokoladefyldet og meget mere, er vores store udvalg af aromaer perfekt. Gode naturlige og velsmagende aromaer, som smager naturligt. Her finder du også gode kraftige vanillestænger, lækker lakrids som pulver og sirup, kakaopulver i rigtig god kvalitet og vores lækre frugtpulver.