E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Bageforme

Der er 235 varer.
Bageforme

Kæmpe udvalg af bageforme i mange størrelser og former. Til alt fra de store kager til figurer og små kager.

Underkategorier

  • Bageforme PME, Køb 3 og spar 10%
    Danmarks største udvalg af de gode kvalitetsbageforme fra Engelske PME. Findes i størrelser fra 7,5 cm til 40 cm, med 2,5 cm. interval. Flere findes også i 3 forskellige højder: 5 cm, 7,5 cm og 10 cm. Husk du sparer altid 10% ved køb af 3 forme uanset størrelse og form. Så er det nemt at lave dine egne sæt af bageforme, med de størrelser du bruger mest.
  • Bageforme i silikone
    Bageforme i silikone er superanvendelige. Ikke kun til bagning af kager og brød, men også til is, desserter og madlavning. De fleste silikoneforme tåler temperaturer mellem -60°C og + 230°C, dvs. de kan både bruges til fryser og ovn.
  • Springforme, figurforme, tærteforme og mange flere
    Her er det store udvalg af det øvrige udvalg af bageforme. Her finder du vores udvalg af bageringe, både runde og firkantede i flere højder. Skal der mere figur på kagen? Så er det her du finder de flotte figurbageforme. Her er alt fra dinosaur, hest, traktor, brandbil og meget mere. Er du mere til brødbagning og tærter. Det finder du også forme til. Alle vore tærteforme er med løs bund, så er det nemt at servere en flot tærte, uden form.

Varer sidevis

Varer sidevis