E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Chokoladefremstilling

Der er 194 varer.
Chokoladefremstilling

Her er udvalget af chokoladeforme og andet udstyr til chokoladekøkkenet. Der er både til at lave de lækreste fyldte chokolader i de gode profesionelle chokoladeforme og til når det godt må være nemt sammen med børn og børnebørn, f.eks. til sjove chokolader til halloween. 

Underkategorier

  • Professionelle chokoladeforme
    Vores udvalg af hårde chokoladeforme fremstillet i polycarbonat, også kalde professionelle chokoladeforme, finder du her. Udvalget udvides hele tiden løbende. Lang de fleste får vi hjem fra Chocolate World. Har du set en form du ikke kan undvære, så kontakt os og vi sørger for at få den hjem til dig. De hårde chokoladeforme er kendetegnet ved at være utrolig robuste, og er chokoladen tempereret rigtigt, hoppper chokoladerne utrolig nemt ud. De giver også en utrolig flot blank overflade til dine chokolader. Husk at de aldrig må vaskes op i maskine eller med sæbe, kun varmt vand. Med tiden bliver de "smurt" af chokoladesmørret og bliver bedre og bedre. Et godt resultat opnås ved at pudse dine forme inden brug med vat.
  • Råvarer til chokoladefremstilling
    God chokolade er et must i chokoladekøkkenet. Vi fører chokolade fra franske Valrhona, belgiske Callebaut og et mindre udvalg fra Funcakes. Valrhona har et stort udvalg i smagsvarianter fra hvid og blond til mælk og meget mørk. Dulcey som er en blond chokolade, er meget brugt i dessertkøkkenet og mange kender Claus Meyers utrolig lækre brownie, som kan laves med den mørke Guanaja. Kvaliteten er helt i top og chokoladerne gør sig også rigtig godt til en god kop kaffe efter en middag, da de er pakket som chokoladeknapper i en god spisestørrelse. Belgiske Callebaut er nok verdens største producent af chokolade. Vi fører et udvalg både til smeltning i praktiske chokoladeknapper, men også flere varianter perfekt til pyntning af både kager, desserter og is. Her er også udvalget til fyld og farver til dine chokolader. Fondantpulver som føres i flere varinter med og uden smag samt lækker nøddepraline. Kakaosmørfarver giver dine chokolader flot kulør.
  • Øvrige chokoladeforme og chokoladeudstyr
    Stort som småt til fremstilling af konfekt og chokolader. Her finder du alt fra flotte konfektforme, æsker til dine chokolader og forskelligt værktøj, f.eks. chokoladesmelter, som også holder temperaturen på din tempererede chokolade, termometre og andet chokoladeudstyr.

Varer sidevis

Varer sidevis