E-mærke - Helleberg
Kategorier

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 57 64 50 42

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find Smiley

Farver

Der er 269 varer.
Farver

Her er nok Danmarks største udvalg af spiselige farver og (måske) de bedste priser.

Her er alt fra støvfarver, både matte og med perlemor/metallic effekt til det store udvalg af spiselig maling, farver til chokolade, pastafarver og meget mere.

Underkategorier

 • Støv Farver, matte
  Med dette store udvalg af støvfarver, kan der opnås en flot nedtonet nuance, der giver utrolige flotte effekter på blandt andet sukkerblomster. Farverne kan bruges til blomster, maling (blandet med isopropylalkohol)og andet hvor en flot mat finish ønskes. Pulverfarven er yderst velegnet til at farve hvid chokolade i lige netop den nuance du ønsker. Er også velegnet som farvestof til marengs/macaroons m.v. Vores "Plain and Simple" farver er Kosher og godkendt for alle religiøse grupper
 • Støv Farver, Silk/perlemor
  Rigtig flotte støvfarver med flot effekt. Brug dem til dekorationer i fondant, marcipan mv. Kan f.eks. bruges i silikoneforme, for at give flot finish. Er også rigtig velegnet til chokolade, enten ved at komme det i formen, eller efterfølgende pensle det på chokoladen. 
 • Metalic & glimmer
  Fælles for disse farver er at de alle er fuldstændig ugiftige ved indtagelse.Det anbefales dog at de bruges til dekorationer som kan tages af kagen.
 • Spiseligt glimmer
  Dette glimmer er spiseligt og kan bruges til dekoration af fondant, marcipan, is, dessert, cupcakes og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Giver flot effekt.
 • Farver til airbrush
  Disse farver er specielt velegnede til din airbrush. Kan dog også anvendes til at farve smørcreme og glasur.
 • Farver til chokolade
  Her finder du farver til chokolade af kakaosmør. Matte støvfarver er også velegnet til at farve din hvide smeltede chokolade. Silkfarver er velegnet til at male dine færdige chokolader uden brug af alkohol
 • Pasta Farver
  Det store udvalg af pastafarver. Pastafarver er meget koncentrerede farver, som kan bruges til fondant, marcipan, glasur, icing, dej og meget meget mere. Findes både i bøtter og tuber. Pro-gel tuberne fra Rainbow Dust er vi selv rigtig glade for. Nemme at dosere og giver gode klare farver.
 • Spray farve
  Stort udvalg af spiselige sprayfarver, enkelte varianter også uden alkohol. Er flot til både mindre pynt, men kan også bruges til større overflader. Det kan anbefales at lave en "sprøjtekasse" f.eks. en gammel papkasse, så er det kun kagen/pynten som bliver pyntet.
 • Spiselig maling
  Spiselig maling både med metallic effekt og uden. Lav flotte malerier på kagen eller brug dem til at farvelægge mindre arealer med en pensel. Også en rigtig god mulighed for at lade børnene udfolde deres kreativitet enten på kagen eller på blanke sukkerpapir, som er lige til at lægge på kagen. Til dækning af større overflader anbefales det at bruge en Easycover svamp. Click-twist brush er flot maling i en tusch med indbygget pensel og fås i flere flotte metallic/perlemors farver. Er ideel til mindre områder, der skal farvelægges eller til brug sammen med stencils. Drej i bunden og penslen fyldes med farve.Efter brug tørres overskydende maling af penslen og sæt hætten på igen. Er drøj i brug og dækker flot.Tørrer på ca. 10-15 min. Disse er kosher certificeret
 • Kagetusch
  Lav let og enkelt fine detaljer med kage tuscher. Alle varianter har både en tyk og en tynd spids. 

Varer sidevis

Varer sidevis